четверг, 14 марта 2019 г.


Засвоєння знань - цілісний процес.Всі його компоненти взаємопов"язані між собою, і нехтування чи недооцінка одного з них негативно відображається на кінцевому результаті - на якості знань учнів. Засвоєння будь-якої інформації починається з її сприйняття. Саме в цьому велику роль відіграють засоби наочності.
14 березня за участю завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В. на базі Лежинського НВК відбулося засідання РМО вчителів 2-х класів на тему "Розвиток розумових та пізнавальних здібностейна уроках в початковиїх класах через використання різновидів наочності".
Досвідом роботи з учасниками засідання ділилися Беніш Людмила Іванівна. Вона під час проведення відкритого уроку ще раз довела, що вчасно використана наочність - це змістовне й емоційне підживлення процесів сприймання, мислення, пам"яті молодших школярів. На своїх уроках Людмила Іванівна прагне постійно удосконалювати обладнання й створювати власне ( роздатковий матеріал, фігурні картки, таблиці на розширення кута зору, пам"ятки, мультимедійні продукти тощо)
Від всіх учасників зібрання висловлюю слова щирої подяки Беніш Л.І. та адміністрації Лежинського НВК за створення умов для роботи та представлення досвіду роботи.

Комментариев нет: