среда, 16 января 2019 г.




Життя не стоїть на місці і цілком природно, що технічний процес не обійшов увагою і освіту. 
Наша система освіти підхопила технічні нововведення , і, зрозуміло, найбільш радикальними з них є комп"ютерні технології ,які постійно вдосконалюються, стають гнучкішими і доступнішими для нас. Комп"ютерні програми стають навіть не щороку, а щомісяця різноманітнішими та цікавішими 
Світ, в якому живуть наші діти,змінюється в чотири рази швидше, аніж наша освіта. Тому педагоги повинні постійно тримати руку "на пульсі" інновацій в педагогіці.
16 січня на базі Балабинського НВК "Престиж" під керівництвом завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В. було проведено семінар для заступників директорів закладів загальної середньої освіти району "Використання ІКТ, хмарних сервісів в освітньому процесі ". 
Три роки тому ми лише чули про новвоведення, які значно вплинуть на освіту, а сьогодні педагогічний колектив Балабинського НВК "Престиж" вільно володіє такими нововеденнями як перевернуте навчання, скрайбінг, сторітелінг, подієве навчання, доповнена реальність, бріколаж, STEM та STEAM-освіта тощо.
Від усіх учасників семінрау висловлюю слова подяки директору гімназії Вінніченко Ж.В. та педагогам Тарасенко В.Г, Дуцик Т.С., Біляєвій Н.О., Недзельській Г.В., Пересунько Т.М., Манолі К.І., Шевченко Т.М., Мальцевій Л.Д., Передерій К.П., Касьяновій О.Ю., Черкасовій Л.В. за представлення досвіду роботи та проведені майстер-класи "Хмарні технології - нескінчений потік можливостей в освітньому процесі"

Комментариев нет: