четверг, 28 февраля 2019 г.


Відповідно до вимог Державного стандарту початкової загальної освіти однією з найважлівіших проблем викладання української мови є розвиток мовної, мовленнєвої компетентності молодших школярів. Учитель повинен щодня шукати цікаві методи роботи з дітьми, обирати певну тактику, стиль роботи, створювати умови для позитивного розвитку , творчої самореалізації.
28 лютого побувала на уроці української мови в 4 класі Веселянського НВК ( вчитель Дубина Т.Г.)
Урок на тему : "Узагальнення знань про числівник" пройшов доброзичливо, щиро, відкрито, емоційно. Був насичений добрими емоціями та почуттям, протягом всього уроку панувала робоча творча атмосфера. Для цього Тетяна Григорівна вміло поєднувала індивідуальну, парну, групову і колективну форми організації освітньої діяльності, пам"ятаючи слова видатного педагога В.Сухомлинського, що не треба забувати про те, що в школі дитина не тільки вчиться, у школі вона живе, мислить, застосовує свої знання на практиці.
Захоплення вчителем предметом, любов до української мови, глибока ерудиція , щира зацікавленість у долі кожного учня - ось що допомагає понад усе Тетяні Григорівні забезпечувати успіх плідної співпраці з школярами.

Комментариев нет: