четверг, 21 февраля 2019 г.



Сучасні умови життя вимагають від педагогів і батьків іншої позиції щодо виховання підростаючого покоління. Зміст виховної роботи проходить через усю систему цінностей і якостей особистості, що розвивається і виявляється через її власні ставлення.
У школі впроваджуються такі виховні технології, які ставлять за мету не нав"язування правил і норм та примусове їх виконання, а створення умов для осмислення суті моральних правил і норм, їх доцільності, добровільного сприйняття, творчого застосування, набуття досвіду морально-ціннісного ставлення до самого себе, до людей, до навколишнього світу.
Саме тому 21 лютого на базі Малокатеринівського НВК "Мрія" відбувся за участі завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В. семінар для заступників директорів "Інноваційні форми організації виховної роботи в школі. Застосування методу проектів у виховній системі".
До уваги учасників семінару були представлені:
- "Інноваційні форми організації виховної роботи в школі", "Аукціон форм і методів виховної роботи в школі", педагогічна майстерня " Острів Веселкових ідей", досвід роботи класоводів та класних керівників Сущенко І.М., Семеренко В.О., Чорнобут О.С., Винник Є.В. щодо використання проектної діяльності у виховній системі.
Від всіх учасників висловлюю слова щирої подяки адміністрації закладу та чолі з Грибовою Н.В. та заступнику директора з виховної роботи Подимай А.Ю. за змістовний якісний сучасний семінар-практикум.

Комментариев нет: