четверг, 12 декабря 2019 г.


11 грудня на базі Малокатеринівського НВК "Мрія" завідувачем установою Холод М.В. був проведений семінар-тренінг для заступників директорів з НВР ЗЗСО району "Сучасний урок - територія формування навичок ХХІ сторіччя". Під час проведення семінару учасники обговорили проблему підвищення ефективності сучасного уроку та здійснили колегіальний пошук шляхів у її вирішенні, а також ознайомилися з використанням елементів емпауермент-педагогіки на уроках.
Учасники семінару відвідали майстер-класи вчителів гімназії , на яких були представлені різноманітні інноваційні форми та методи роботи.
Як результат роботи - учасниками семінару були захищені групові мініпроєкти "Суб"єктивні чинники, які впливають на ефективність сучасного уроку", "Аспекти ефективності сучасного уроку, які залежать від учня" та "Аспекти ефективності сучасного уроку, які залежать від учителя".

Дякую колегам за плідну роботу, а педагогічному колективу та адміністрації Малокатеринівського НВК - за створення умов для проведення семінару та представлення досвіду роботи педагогів гімназії.  

Комментариев нет: