четверг, 28 ноября 2019 г.


28 листопада на базі Кушугумського НВК "Інтелект" за участю завідувача установою Холод М.В. відбулося засідання РМО вчителів 1-х класів "Формування предметних компетентностей на уроках в 1 класах НУШ.
Під час проведення засідання учасники відвідали відкритий урок в 1 класі ( за програмою "Інтелект України"_) "Букви і та ї, українська народна казка "Лисичка та Журавель" ( вчитель Жмихова А.С.).
Також було проведено майстер-класи "Формування математичної компетентності на уроках математики (за програмою "На крилах успіху") - тренер Мурашова В.Л. та "Використання цеглинок ЛЕГО на уроках української мови в 1 класі" - тренер завідувач КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В.
Висловлюємо слова щирої подяки адміністарції та вчителям початкових класів Кушугумського НВК "Інтелект" за створення комфортних умов для роботи.
З матеріалами майстер-класу "Використання цеглинок ЛЕГО на уроках української мови в 1 класі" можна детально ознайомитися на блозі установи "Методичний дайджест" на сторінці "НУШ вчителям початкових класів" https://zavrmk.blogspot.com/p/blog-page_11.html

Комментариев нет: