пятница, 5 апреля 2019 г.


05 квітня в Новоолександрівській школі за участю завідувача КНМУ "ЗРМК' ЗРР ЗО Холод М. В. відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи "Національно-патріотичне виховання молоді на засадах соціального партнерства". Навчальні заклади мають стати ініціаторами об"єднання активістів місцевих громад задля розбудови системного ефективного національно-патріотичного виховання, мотивації дітей та учнівської молоді до патріотичних дій та вчинків. Правильна відповідь на запитання : " Як це зробити?" надзвичайно важлива для отримання позитивного рішення.

Учасникам засідання було представлено досвід закладу щодо участі у Всеукраїнському експерименті з даного питання, проведено інтерактивні вправи "Імідж сучасного українця у світі", відпрацювання кластерного методу "Патріотичний кросворд",
Також було презентовано досвід соціального партнерства на прикладі діяльності волонтерського загону "Добрі серця" та реалізації проекту "Вирости дубочок для синів та дочок".
Учасники зібрання разом з учнями були учасниками тренінгового заняття "Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе" або "Шукаємо партнерів, щоб змінити весь світ". Висловлюю слова щирої подяки колективу закладу на чолі з директором Калниш В. В. заступнику директора з виховної роботи Самарській Т.М., керівнику загону "Добрі серця" Ковальчук Л.М., керівникові ШМК класних керівників Діденко З.С. за змістовний семінар.

Комментариев нет: