четверг, 21 февраля 2019 г.



Сьогодні ми ступаємо на поріг нової школи, а початкова освіта уже переживає процес оновлення. У сучасних умовах ефективність початкової школи пов"язується з реалізацією особистісно орієнтованого та компетентісного підходу. Якість початкової освіти визначається не лише засвоєнням учнями предметних компетентностей, а й ключових, які мають бути особистісним надбанням кожного випускника початкової школи.
І одною із ключових компетентностей є здоров"язбережувальна компетентність.
21 лютого на базі Малокатеринівського НВК "Мрія" за участю завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО пройшло засідання РМО вчителів 3-х класів на тему " Здоров"язбережувальна компетентність - важлива складова професійної компетентності сучасного вчителя початкової школи".
Для учасників засідання вчителем початкових класів гімназії Красніковою О.В. було проведено майстер-клас "Формування здоров"язбережувальної компетентності учня початкової школи", також з педагогами було проведено практичне заняття Шепель Л.С. щодо профілактики професійного вигорання педагогів, а Холод М.В. ознайомила присутніх зі стуруктурою здоров"язберігаючої компетентності та алгоритмом упровадження здоров"язберігаючої педагогіки.
Вдячна всім присутнім за продуктивну роботу, а адміністрації закладу та педагогам за створені умови для роботи.

Комментариев нет: