четверг, 26 апреля 2018 г.


Початкова школа важлива ступінь в системі шкільної освіти. І від того наскільки молодший школяр навчиться вчитися, наскільки буде прищеплена дитині цікавість до процесу пізнання, створені комфортні умови для навчання , необхідні для розвитку самостійності, здатності до самоорганізації і самореалізації, залежить успішність навчання в початковій, середній, а потім старшій ланці. Саме питанням підвищення ефективності сучасного уроку було присвячене засідання РМО вчителів 1-х класів, яке пройшло 26 квітня в Лежинському НВК, за участю завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В.

Учасники засідання відвідали урок в 1 класі за проектом "На крилах успіху", який  майстерно провела Беніш Людмила Іванівна.
Також під час засідання круглого столу були обговорені результати впровадження проектів "Інтелект України" , "На крилах успіху" , нова українська школа в 1-х класах закладів загальної середньої освіти району, а також переваги того чи іншого проекту.
Завідувач КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.ІВ. ознайомила присутніх з новими документами в галузі освіти" ( "Порядком зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти", "Типовою освітньою програмою закладів загальної середньої освіти І ступеня").
Цікаво пройшла ділова гра зі створення інтелект-карти, яку провела керівник РМО Драчова О.А.
Висловлюємо слова щирої подяки адміністрації комплексу та вчителю початкових класів Беніш Л.І. за створені умови для якісної творчої роботи педагогів району та представлення досвіду роботи щодо впровадження проекту "На крилах успіху".

Комментариев нет: