четверг, 2 ноября 2017 г.

01 листопада в Лежинському НВК пройшло засідання творчої групи молодих вчителів англійської мови Запорізького району під керівництвом учителя англійської мови Лежинського НВК Смолярової Катерини Федорівни. 

Катерина Федорівна - вчитель-новатор, яка щедро ділиться досвідом впровадження і використання на уроках сучасних технологій.

Ось і сьогодні вона провела майстер-класи: "QR-кодування як засіб підвищення рівня мотивації учнів", "Використання технології "Pickers"для швидкого тестування/опитування учнів". Також вчителям були надані практичні поради щодо використання Інтернет-сервісів для підвищення компетентності вчителя. Одним із важливих питань, яким було відведено вагоме місце - досвід роботи Всеукраїнському проекті "На крилах успіху", який стартував у Лежинському НВК з 1 вересня 2017 року. На майстер-класах були присутні і вчителі школи. Переконуєшся черговий раз в істині "Навчатися ніколи не пізно". Тож і навчаємося з задоволенням і дякуємо талановитим молодим педагогами таким, як Катерина Федорівна.

Комментариев нет: