понедельник, 24 февраля 2020 г.

Вже доброю традицією в родині вчителів початкових класів району стало спільне навчання під час канікул "Навчаємо та навчаємося з радістю".
20 лютого на базі Лежинського НВК під керівництвом завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В. відбувся семінар-практикум "Шляхи формування ключових та предметних компетентностей учнів початкової школи", який складався з пленарної частини та 2-х лінійок майстер-класів.
Під час пленарної частини учасники обговорили питання "Сучасний урок - спільна діяльність учителя та учня. Створення ситуації успіху через формування ключових компетентностей учнів початкових класів" (Холод М.В.) , "Формування читацьких компетентностей учнів початкових класів" (Коса О.В.) та "Формування математичних компетентностей молодших школярів" (Журавльова Є.Г.).
А потім учасники зібрання мали змогу відвідати майстер-класи своїх колег:
  • "Формування фінансової грамотності на уроках математики" (Айвазян Л.І.)
  • "Використання віртуальних інтерактивних дошок під час освітнього процесу" (Недзельська Г.В.)
  • "Дидактичні ігри на уроках інтегрованого курсу "Я досліджую світ" (Жарік Н.М.)
  • "Соціальні, життєтворчі , інформаційні компетентності на уроці основ здоров"я" (Коноваленко Л.І.)
  • "Формування комунікативної компетентності учнів на уроках української мови шляхом творчої діяльності" (Беніш Л.І.)
  • "Формування соціальної компетентності на уроках математики" (Гелешко Г.М.)
Дуже приємно , що до участі в нашому семінарі долучилися і студенти Запорізького педагогічного коледжу, які проходять практику в Лежинському НВК та працюють у Наталівському НВК.
Дякую адміністрації та вчителям початкових класів Лежинського НВК за створені умови для проведення семінару, а всім учасникам - за плідну, якісну та корисну співпрацю

Комментариев нет: