среда, 10 апреля 2019 г.


"Урок - дзеркало загальної педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду , ерудиції. До хорошого уроку вчитель готується все життя", - писав В.О.Сухомлинський . 




10 квітня на базі Кушугумського НВК "Інтелект" під керівництвом завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В. відбувся семінар заступників директорів ЗЗСО району "Сучасний урок - спільна творчість вчителя та учнів. Співпраця як умова самореалізації суб"єктів освітнього процесу".
Під час семінару слухачі розглянули та проаналізували різні моделі навчання, з"ясували їх переваги та недоліки, а також переваги та недоліки інтерактивних технологій та методів навчання.
Заступники директора з НВР Забєйворота І.М., Баль Н.І, Гльоза Н.О., Колесник Т.О. ознайомили колег з досвідом роботи закладу щодо реалізації компетентісного підходу в освітньому процесі та позаурочній діяльності.
Учасники семінару відвідали майстер-класи педагогів Олійник І.Ю., Ворушилової І.І., Жмихової А.С., Канарадзе Л.П. щодо впровадження інтерактивних технологій в освітній процес.
Завідуючою КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В. з метою глибшого розуміння розглянутих на семінарі питань було проведено ряд практичних інтерактивних вправ:
- моделі навчання;
- коло ідей - недоліки методів навчання в сучасній школі;
- акваріум - аналіз інтерактивних технологій.
Висловлюю слова подяки всім учасникам за співпрацю.

Комментариев нет: