пятница, 23 февраля 2018 г.


На базі Новоолександрівського дошкільного закладу «Калинка» Запорізького району 21 лютого 2018 року відбулося засідання творчої групи вихователів «Розвиток мовлення дітей дошкільного віку з використанням сучасних технологій». В роботі творчої групи взяла участь методист КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Сергєєнко О.О.
Досвідом роботи з теми «Традиції та інновації в освітній діяльності дошкільного закладу» поділилися вихователі Прус О.В. та Білоненко Л.В. Цікавим було перегляд інтегрованого заняття в старшій групі (вихователь Білоненко Л.В. ) із використанням інтерактивних методів роботи з дошкільниками: «Мікрофон», «Удвох», «Асоціативна квітка» та схем – моделей авт. Ткаченко Т.
Керівник групи Ставецька С.М. презентувала роботу з летбуками. Вихователь Степко Ірина ознайомила як використовується у Степненському КДНЗ методика су джок для розвитку дрібної моторики. Педагоги поділилися власними наробками щодо впровадження в освітній процес з розвитку мовлення сучасних технологій.
Учасники групи розробили проект методичних рекомендацій щодо алгоритму діяльності вихователя в умовах реформування освіти в частині застосування інтерактивних методів роботи з дошкільниками.

Комментариев нет: