среда, 20 апреля 2016 г.

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР В "ХМАРАХ"


      19 квітня 2016 року на базі Балабинського навчально-виховного комплексу "Престиж" та Кушугумського навчально-виховного комплексу "Інтелект" відбувся обласний семінар керівників методичних об"єднань вчителів української мови та літератури, методистів-кураторів районних методичних кабінетів Запорізької області "Інноваційні підходи до навчання учнів в умовах створення хмарно орієнтованого середовища".
       В роботі семінару взяли участь кандидат філолоічних наук, доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін КЗ "ЗОІППО" ЗОР, Корицька Г.Р., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін КЗ "ЗОІППО" ЗОР Шацька Н.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Запорізької райдержадміністрації Рогач Т.І.
     Учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи педагогів Запорізького району з використанням хмарних технологій у навчально-виховному процесі, відвідали творчу вебмайстерню вчителя української мови та літератури Балабинського НВК "Престиж" Пересунько Т.М., урок української мови з використанням хмарних технологій , який провела вчитель української мови та літератури Кушугумського НВК "Інтелект" Колесник Т.А.
         Своїм досвідом роботи на уроках української мови та літератури в умовах розвитку електронного навчання та хмарного освітнього навчального середовища поділилися Назаренко С.П. (вчитель української мови та літератури Розумівської ЗШ І-ІІІ ступенів) та Квасова І.М. ( вчитель української мови та літератури Біленьківської ЗШ І-ІІІ ступенів).






Комментариев нет: